Echipa dumbrăvițeană de fete a fost medaliată cu bronz la ediția 2012-2013 a Superligii României și a Campionatului Național de Juniori

Cupa Romaniei pentru senioare a fost cucerita de catre Mihaela Dospina de la ACS Dumbrăvița care a invins-o in finala pe Andreea Clapa de la CSM Bistrița. Pe cea de-a treia treapta a podiumului s-au clasat Diana Lupu si Adina Diaconu, ambele de la CSS Slatina.

În noiembrie 2013,echipa de junioare a țării noastre a fost învinsă de campioana mondială, China, cu scorul de 0:3, în semifinalele Campionatelor Mondiale pentru juniori ce s-au desfășurat la Maroc, în urma acestui rezultat Bernadette Szocs ,Irina Ciobanu, Adina Diaconu (reprezentanta Dumrăviței), Bernadett și antrenorul Petre Arnăutu au intrat în posesia medaliilor de bronz. Medalia de bronz câștigată de fetele noastre este cea de-a 11 medalie cucerită de sportivii români în istoria Campionatelor Mondiale pentru juniori.

Adina Diaconu a reușit sa se califice la Jocurile Olimpice pentru tineret ce vor avea loc în acest an la Niajing (China). Tânra sportivă a reușit să-și asigure calificarea la această importantă competiție la turneul de calificare desfășurat în orașul Vila Nova de Gaia din Portugalia. Felicitări.

În 22-23 martie 2014 la Constanța a avut loc etapa a II-a în Superliga feminina de Tenis de Masa unde lotul dumbrăvițean a avut o evoluție foarte bună. Componența echipei a fost următoarea: Dospina Mihaela, Diaconu Adina, Manea Karla, Balog Andreea conduse de antrenoarea Husar Nicoleta. Meciurile au decurs în favoarea fetelor noastre: Dumbrăvița-Bistrița 5-1; Dumbrăvița-Constanța 5-1; Dumbrăvița-Arad 5-4. Cu echipa din Arad la 4-4 s-a impus și a punctat în meciul decisiv jucătoarea Manea Karla.

Recent s-a încheiat Campionatul Regional al Ungariei unde echipele dumbrăvițene au obținut locuri fruntașe. În 16 aprilie antrenoarea Nicoleta Husar și cei doi tineri sportivi, Badea Bogdan și Moldovan Daniel vor pleca la Openul de la Linz care se va desfășura între 18-21 aprilie.

În data de 16 aprilie, tinerii sportivi dumbrăvițeni Badea Bogdan și Moldovan Daniel, însoțiti de antrenoarea Nicoleta Husar au participat la Openul de Linz, competiție la care au participat peste 550 de sportivi din Europa. Sub culorile clubului ASC Dumbrăvița, la același concurs au concurat și sportivele Dari Helga și Keresztesi Kitty.

Echipa de fete a obținut locul III la echipe, iar băieții s-au clasat pe locul V, la categoria superioară vârstei lor. La individual, Moldovan Daniel a obținut medalia de bronz în timp ce Badea Bogdan s-a clasat în primii 16.

90 thoughts on “Echipa dumbrăvițeană de fete a fost medaliată cu bronz la ediția 2012-2013 a Superligii României și a Campionatului Național de Juniori

Comments are closed.