Echipa de Superligă-Fete, a încheiat anul competițional 2011-2012 pe locul cinci.

Sunt și noutăți în privința lotului de fete, fiind transferate valoroase jucătoare. Este vorba de Dospina Mihaela (21 ani) de la Hidroconstrucția Slatina (locul II pe țară ) și Balog Andreea de la CSM Arad (locul 5 la junioare pe țară )

La finele lunii septembrie 2012, la Buzău s-a desfășurat prima etapă în Superliga României la tenis de masă. Echipa formată din Manea Karla, Paulic Mădălina, și întărită cu aportul noilor jucătoare Dospina Mihaela ăi Balog Andreea s-a mobilizat exemplar, dovedind ambiție și tărie de caracter. Efortul jucătoarelor a fost răsplătit cu adjudecarea locului III pe țară în această prestigioasă competiție.

În zilele de 19 și 20 ianuarie 2013 a avut loc la București, la sala Viva-Sport, turneul “Top 12 Senioare” la tenis de masă, la care au participat și jucătoare de la ACS Dumbrăvița, Dospina Mihaela și Manea Karla. În urma meciurilor disputate,Dospina Mihaela a ocupat locul III, la egalitate de puncte cu locurile I și II ,dar cu departajare la setaveraj. Manea Karla a reușit să ocupe locul 11.

La turneul internațional de la Jena (Germania) cu o participare numeroasă de 500 de jucători, dumbrăvițeanul Ignat Alexandru s-a clasat pe locul I la categoria de vârstă 12-13 ani, iar Moldovan Daniel s-a clasat pe locul secund la categoria 10-12 ani.

6 thoughts on “Echipa de Superligă-Fete, a încheiat anul competițional 2011-2012 pe locul cinci.

Comments are closed.