Despre noi

May 6, 2016

acs-dumbravitaÎn anul 2008 la Dumbrăvița, la coducerea echipei de tenis de masă AS Club Dumbrăvița a venit doamna Nicoleta Husar, și lucrurile au început să se miște într-o direcție bună, spre performanță. În 2009 formația de tenis de masă AS Club Dumbrăvița a reușit promovarea în divizia A.

În 2011 echipa de tenis de masă din Dumbrăvița a promovat în Superliga României unde a concurat cu cele mai bune șapte cluburi din țară.

Acestea au tradiție și experiență de muți ani iar jucătorii sunt de nivel european și mondial și se antrenează în baze sportive dotate. Cluburile cu care se va confrunta echipa comunei noastre au format generații de jucători.

Pentru întărirea lotului la acest nivel de competiție la clubul dumbrăvițean a venit jucătoarea Dodean Andreea de la Clubul Municipal Arad care în clasamentul național se situează pe locul 8, are experiență de 5-6 ani în Superligă fiind studentă în anul II la Facultatea de Educație Fizică și Sport Arad.

În diviza A, AS Club Dumbrăvița a avut evoluții foarte bune. De asemenea la diferite turnee sau în Cupa Romaniei sportivele dumbrăvițene au obținut rezultate meritorii.

De exemplu, la Campionatul Național de Tineret (jucatori sub 21 ani) ce s-a desfășurat la Buzău, în 2011, jucătoarea Andreea Dodean și-a adjudecat medalia de bronz și locul III pe țară, iar la Cupa României a câștigat medalia de argint și locul II.

În paralel cu etapele și jocurile în divizia A, profesoara Nicoleta Husar a dezvoltat o adevărată academie de tenis, prin metodele de antrenament, organizarea și participarea la turnee, prin atragerea tinerilor către acest frumos sport.

S-au evidențiat jucători ca: Glișa Valentin, Șoit Simion, Omoreanu Ciprian, Steopan Darius, Moldovan Daniel, Ignat Alexandru, s.a.

Echipele de băieți au fost înscrise în Campionatul Regional al Ungariei unde au avut rezultate bune.

Tot la Békes, în 9 iunie 2012 a avut loc un Open unde au participat șapte sportivi dumbrăvițeni. Rezultatele au fost următoarele: Glișa Valentin și Steopan Denis- locul 3 dublu baieți categoria seniori; Glișa Valentin și Szabo Adina- locul 3 dublu-mixt seniori; la seniori Glișa Valentin s-a clasat în primii opt.

Istoric